• 未标题-2
  • 2

Tentang Kami

parusahaan Royal Herbert

Simkuring produsén 20 taun ngaleupaskeun 70 tas ODM anyar bulanan

supplier Néglasari Universal-diaudit | Nepi ka 200,000 lembar bulanan | Leuwih 5,000 desain

 

Sanggup Jilid  pesenan

Kalawan 400 staf, Royal Herbert tiasa ngahurungkeun kaluar nepi ka 200,000 tas unggal bulan. Yén jenis hartosna kapasitas produksina bisa tetep nepi ka paling nungtut pangabutuh nyusun anjeun, bari waragad buruk per-Unit ka minimum mutlak.

barang

Leuwih 20 Taun