• 未标题-2
  • 2

Rreth Nesh

Kompania Royal Herbert

Ne jemi një prodhues 20-vjeçar që lëshojmë 70 çanta të reja ODM çdo muaj

Furnizuesi i audituar universal NBC |Deri në 200,000 copë në muaj |Mbi 5000 dizajne

 

I aftë për volumPorositë

Me 400 staf, ROYAL HERBERT mund të prodhojë deri në 200,000 çanta çdo muaj.Ky lloj kapaciteti prodhimi do të thotë që ne mund të vazhdojmë me nevojat tuaja më të kërkuara të porositjes, duke mbajtur kostot për njësi në një minimum absolut.

ODM
Klientët thjesht mund të na japin idenë, fotografinë, strukturën, specifikimin, ID-në tuaj etj.Ekipi Royalherbert mund të punojë së bashku me klientët tanë dhe ta bëjë atë sipas kërkesave tuaja.
OEM
Klientët mund të zgjedhin artikujt tanë të dizajnit për të prodhuar thjesht duke ndryshuar markën në markën tuaj ose mund të përdorin gjithashtu markën tonë.

PRODUKT

Mbi 20 vjet