• 未标题-2
  • 2

Babagan awake dhewe

perusahaan Royal Herbert

Kita lagi Produsèn 20-taun ngeculake 70 tas Potongan anyar saben wulan

Supplier NBC Universal-wes di prikso | Nganti 200,000 bêsik saben wulan | Over 5,000 designs

 

Saged Volume  Pesenan

Kanthi 400 Staff, ROYAL Herbert bisa nguripake metu nganti 200.000 tas saben sasi. Sing jenis liya kapasitas produksi kita bisa supaya munggah nganggo paling nuntut kabutuhan nindakake, nalika biaya tetep saben-unit menyang minimal Absolute.

PRODUCT

Swara 20 Taun